Ervaring & specialistische kennis van AFAS

Wij verzorgen tientallen migraties per jaar in de zorg, het onderwijs en de overheid.

Fides Integratieservice met Connext Go!

120 unieke koppelingen waar onze AFAS klanten dagelijks gebruik van maken.

Betrouwbaar & voorspelbaar partnerschap

Samenwerking die op lange termijn succesvol is én blijft.

Over AFAS Software

Van relatiebeheer en dossiervorming tot financiële administratie

Wie kent AFAS software inmiddels niet op z’n minst een beetje? Bekend van voetbalclub AZ, AFAS Live en het AFAS Circustheater, maar ook als familiebedrijf dat al sinds de oprichting in 1995 bijzonder succesvol in de wereld van bedrijfssoftware opereert. Het uitgangspunt van de software van AFAS is om bedrijfsprocessen van een organisatie te automatiseren in één geïntegreerd pakket.

Van relatiebeheer en dossiervorming tot de personeels- en financiële administratie, vanuit de visie dat je pas echt efficiëntie en kostenbesparing ervaart als je werkt uit één systeem. Zo houd je tijd over voor zaken die écht belangrijk zijn.

Partnerschap AFAS en Fides

Door onze ervaring in de sectoren Zorg, Onderwijs en Overheid verzorgen we keer op keer een vlekkeloze overgang van de data in jouw bronsysteem naar AFAS software. In praktijk zijn Fides en AFAS complementair aan elkaar: AFAS verzorgt de inrichting van het pakket, waarna wij ervoor zorgen dat alle relevante data vanuit het bronsysteem op de juiste manier in het nieuwe systeem terecht komt.

Als gecertificeerd partner staan wij in nauw contact met AFAS. Zo zijn we altijd als eerste op de hoogte van nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen en blijft onze kennis en expertise actueel en up to date.

Lees meer over Fides

Zo helpen we jou om alles
uit de software van AFAS te halen!

AFAS-producten

Eén softwarepakket, maar twee keuzes

AFAS levert een softwarepakket voor de de zorg, het onderwijs en de overheid waarmee deze organisaties alle administratieve processen in één ERP-oplossing kunnen automatiseren: van HRM, Payroll, Financieel, Inkoop en CRM tot Workflow-, Competentie- en Documentmanagement. Zo haal je het maximale rendement uit je organisatie met een minimale investering. Het is ook mogelijk om alleen te kiezen voor de modules HRM & Payroll.

Fides + AFAS = Resultaat

Waarom ons partnerschap leidt tot succes

Het partnerschap tussen Fides en AFAS staat voor betrouwbaarheid en voorspelbaarheid, waarbij we streven naar een samenwerking die op de lange termijn succesvol is én blijft.
Wij verzorgen tientallen migraties per jaar, uitsluitend voor AFAS klanten in de Zorg, het Onderwijs en de Overheid.

En dankzij onze ervaring en specialistische kennis over AFAS hebben wij met onze integratieservice op het platform Connext GO! inmiddels 120 unieke koppelingen ontwikkeld waar klanten van AFAS dagelijks gebruik van maken.