Privacy

Doel gegevensverzameling

Om onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, steken wij regelmatig tijd in de innovatie en optimalisatie van de website. Om de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten op jouw voorkeuren af te stemmen, analyseren we je gedrag binnen de website. Wij verwerken ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Daarnaast verwerken we persoonsgegevens voor het:

  • Bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
  • Informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.

Overzicht gegevens

Fides Solutions verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt je een overzicht van de persoonsgegevens die wij handmatig en/of geautomatiseerd verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Bedrijfsnaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten binnen onze website
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Lijst met contactgegevens van onze klanten via een applicatie
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt; in correspondentie en telefonisch

Beveiliging

Fides Solutions neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. De verbinding tussen je browser en onze server is bijvoorbeeld beveiligd met een SSL certificaat en de volledige back-ups van alle website gegevens worden weggeschreven op een tweetal locaties. Wij gaan hier vertrouwelijk mee om, geheel volgens de richtlijnen voor Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Gegevensbeheer

Het beheer van jouw persoonsgegevens ligt bij ons, wij zijn de verantwoordelijke partij en zorgen ervoor dat je gegevens op zorgvuldige wijze worden verwerkt. Wij verkopen deze gegevens niet aan derden en zullen deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. We sluiten een bewerkersovereenkomst af met bedrijven die in onze opdracht jouw gegevens verwerken. Zo zorgen wij voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van je gegevens. Fides Solutions blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Geautomatiseerde besluitvorming

Fides Solutions neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Dit wil zeggen dat er geen besluiten worden genomen door computerprogramma’s of -systemen.

Bewaartermijn

Wij bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het doel van de verwerking. Dit houdt in dat wij de gegevens bewaren totdat onze samenwerking wordt beëindigd, of totdat we je vraagstuk hebben afgehandeld.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.

Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan schriftelijk contact met ons op via onderstaande adresgegevens; dan verwijderen wij deze informatie zo snel mogelijk, maar binnen vier weken.

Fides Solutions
Beechavenue 16
1119 PT Schiphol-Rijk

Cookies

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine, digitale stukjes informatie die op je computer of mobiele apparaten (tablet en/of smartphone) worden opgeslagen. Deze stukjes techniek worden naar je webbrowser gestuurd wanneer je een internetpagina bezoekt. Bij je volgende bezoek aan deze pagina wordt deze informatie weer teruggestuurd. Hiermee worden bijvoorbeeld je voorkeuren onthouden.

Deze cookies gebruiken we om onze website blijvend te optimaliseren, maar ook om onze content op je interesses af te stemmen. Het uitschakelen van cookies betekent overigens niet dat je geen reclame meer te zien krijgt. Dit zorgt er alleen voor dat je algemenere advertenties voorbij ziet komen. Cookies zijn bovendien nodig om bepaalde onderdelen van onze website te laten functioneren. Het kan dus zijn dat deze onderdelen straks niet meer zichtbaar zijn voor je wanneer je de cookies uitschakelt.

Cookie instellingen aanpassen

Welke soorten cookies zijn er?

Er zijn verschillende soorten cookies met ieder een eigen functie. Hieronder kun je precies lezen welke cookies er zijn en welke functionaliteit deze cookies kennen.

  • Functionele cookies
    Functionele cookies voegen onmisbare functionaliteiten toe aan deze site. Deze cookies onthouden bijvoorbeeld de taal die je hebt geselecteerd binnen een website/website of de producten in een winkelmandje voor je.
  • Analytische cookies
    De analytische cookies helpen met het analyseren van de website. Ze geven ons inzicht in het gebruik van onze website, waardoor wij de gebruiksvriendelijkheid kunnen optimaliseren. De gegevens die via de analytische cookies worden verzameld, zijn volledig geanonimiseerd en daardoor niet aan jou als bezoeker te koppelen. Zo blijft je privacy gewaarborgd.
  • Tracking cookies
    Tracking cookies komen vooral van pas voor campagnes en advertenties. Deze cookies kunnen worden gebruikt om de website statistieken aan een bezoekersprofiel te hangen. Wij krijgen hierdoor een beeld van onze doelgroep en kunnen op deze manier inspelen op je voorkeuren en wensen. Content wordt bijvoorbeeld een stuk relevanter en interessanter.

De tracking cookies mogen alleen geplaatst worden wanneer je daar akkoord voor geeft en kunnen niet gebruikt worden om jou persoonlijk te identificeren. Het opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan je naam, adres, e-mailadres of andere persoonlijke informatie.

Welke cookies gebruikt Fides Solutions?

Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies. Hieronder vindt je een overzicht van de specifieke cookie(s) en de bijbehorende functie.

  • Google Analytics: De geanonimiseerde gegevens uit Analytics helpen ons om de statistieken van onze website te verzamelen. We krijgen hierdoor een duidelijk beeld van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves, zodat we hier op in kunnen spelen tijdens de optimalisatie van onze website.De informatie die Google verzamelt wordt geanonimiseerd. Je IP-adres wordt niet meegegeven. De informatie wordt gehost door Google en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.
  • Google Tag Manager: Dit is de software oplossing die we gebruiken om tracking codes in onze website te implementeren.

Browserinstellingen

Heb je liever niet dat er cookies worden gebruikt? Dan kun je dit aangeven in je browserinstellingen. Dit geldt per internetbrowser en per computer/tablet/smartphone. We raden je daarom aan om je voorkeuren direct overal aan te geven; in iedere browser en op al je apparaten. Iedere browser heeft hiervoor een eigen handleiding. Deze vind je door hieronder op de juiste link te klikken en de stappen te volgen.

Via youronlinechoices.com kun je cookies van specifieke partijen uitschakelen.

Algemene bepalingen

Transparantiebeginsel

Wil je graag jouw persoonsgegevens inzien, of wijzigen – indien deze niet correct zijn? Of wil je jouw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking intrekken, dan wel bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Fides Solutions? Neem dan schriftelijk contact met ons op via onderstaande gegevens:

Fides Solutions
Beechavenue 16
1119 PT Schiphol-Rijk

Wanneer je persoonsgegevens niet meer relevant zijn, kun je ons schriftelijk verzoeken om je gegevens te laten verwijderen. Daarnaast heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dit betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die we van je beschikken naar jou of een andere, door jou genoemde organisatie, te versturen per post.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage, wijziging, verwijdering of gegevensoverdracht door jou is gedaan, vragen we je een kopie van je identiteitsbewijs mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, de MRZ (machine readable zone; de strook met nummers onderaan het paspoort), het paspoortnummer en je Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek.

Klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens

Indien je het vermoeden hebt dat je persoonsgegevens zijn verwerkt op een manier die in strijd is met de AVG, is het mogelijk om hierover een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Het indienen van een klacht gaat via een vragenlijst op de website van Autoriteit Persoonsgegevens. Dit formulier vind je hier.

Aanpassen policy

Wij behouden ons het recht voor om deze policy aan te passen. Wijzigingen worden altijd op deze website gepubliceerd, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Contact

Voel je vrij om contact met ons op te nemen wanneer je hier nog vragen of opmerkingen over hebt. Wij zijn bereikbaar via onderstaande gegevens:

Fides Solutions
Beechavenue 16
1119 PT Schiphol-Rijk