Fides Migratieservice

Datamigratie naar AFAS software

Je hebt gekozen voor de software van AFAS, mooi! Wij helpen jouw organisatie graag met het verhuizen van de data vanuit je huidige applicatie naar AFAS! Wij hebben jarenlange ervaring met het migreren van data uit allerlei bron applicaties en hebben dit proces tot in detail verfijnd. Zo stap je geruisloos over naar AFAS!

Meer over onze Migratieservice

Fides Integratieservice

Koppelingen met AFAS software

Naast AFAS gebruik je misschien ook nog andere (branche)specifieke software en applicaties. Logisch, maar het probleem is dat belangrijke data hierdoor vaak over verschillende systemen versnipperd is. Met ons Integration-as-a-Service platform Connext Go! zijn wij in staat om andere applicaties snel aan de software van AFAS te koppelen.

Meer over onze Integratieservice

Fides Expertcentrum

Profiteer van onze kennis en ervaring

Om jouw bedrijfsvoering te optimaliseren, wil je alles uit AFAS halen. Maar het ontbreekt je aan de expertise. Met een abonnement op ons Expertcentrum ben je altijd verzekerd van de beschikbaarheid van onze specialisten. Hulp nodig bij het opzetten, trainen en vormgeven van het functioneel beheer? We staan voor je klaar!

Meer over ons Expertcentrum

Weten welk abonnement het beste bij jou past?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen wat Fides voor jou kan betekenen!

Goede service en heel veel kennis

De afgelopen jaren heeft Fides BTE Nederland B.V. veel geholpen met de inrichting van AFAS Profit, InSite en komend jaar ook OutSite.

Pascal, en haar collega’s, denken goed met ons mee in wat wij willen en hoe ze het beste kunnen helpen bij het realiseren van deze wensen.

Wij ervaren dit als een erg prettige en vooral ook leuke samenwerking, waarbij wij zelf ook veel leren over de mogelijkheden die AFAS te bieden heeft.

Als organisatie zijn we Fides erg dankbaar voor de hulp bij de professionalisering van onze HR-afdeling.

Samen hebben we al grote slagen gemaakt en we hopen dit in de toekomst voort te kunnen zetten!

Elise Hoeboer

Projectleider AFAS | HR, BTE Nederland B.V.

De juiste keuze!

I.v.m implementatie en ontwikkeling van AFAS binnen Factor 5 hebben wij gekozen voor Fides. De juiste keuze!

Goede service en heel veel kennis. Goed bereikbaar en altijd bereid om gevraagd en ongevraagd mee te denken naar de beste oplossingen en instellingen voor onze organisatie. Heldere communicatie en ook vaak net even een stapje extra doen.

Wij zijn heel tevreden en hebben Fides inmiddels aangeraden bij collega organisaties!

Nils van den Berg

Algemeen directeur, Factor 5

Topconsultant

Wij hebben met Pascal een topconsultant van Fides: denkt in mogelijkheden en oplossingen, pro-actief, deskundig, betrouwbaar, flexibel en communicatief sterk.

Toont zich verbonden aan ons team, onze processen en onze uitdagingen en dat maakt haar wat ons betreft méér dan een consultant!

Martijn de Graauw

Hoofd P&O Services, Sint Maartenskliniek

Een efficiënt proces, een voorspelbare uitkomst

Soepel overstappen op AFAS software

De administratieve processen binnen grote organisaties genereren een enorme hoeveelheid data die vaak allemaal verband houden met elkaar. Helaas zijn die data vaak versnipperd over verschillende software pakketten en verouderde applicaties die niet met elkaar communiceren. En dat is precies de reden dat steeds meer organisaties uit de Zorg, het Onderwijs en de Overheid de laatste jaren kiezen voor de geïntegreerde ERP oplossing van AFAS Software.