Op 14 en 16 juni vindt de jaarlijkse Zorg & ICT beurs plaatst, dé beurs voor digitale transformatie naar duurzame en toekomstbestendige zorg. Je vindt ons op standnummer: 01.A058.

Bij Zorg & ICT verzamelen jaarlijks duizenden professionals uit veel verschillende zorgsectoren informatie en laten ze zich inspireren over de nieuwste ICT-oplossingen en technologieën die bijdragen aan een duurzame en toekomstbestendige zorg.

We staan alle drie de dagen op de beurs en geven verschillende presentaties over Connext Go!, onze DATA EXCHANGE HUB voor alle applicaties.

Connext Go in beeld

Koppel al uw applicaties eenvoudig, snel en betrouwbaar

 

Efficiënt werken in de Zorg, Onderwijs en Overheid is al ingewikkeld genoeg. De hoeveelheid administratieve processen in deze organisaties is enorm en vaak ook enorm complex. Net als het IT-landschap dat is ontstaan door zoveel mogelijk van deze processen te digitaliseren en automatiseren met losstaande applicaties.

De wildgroei aan software heeft als gevolg dat belangrijke data vaak opgesloten zitten in verschillende systemen die niet met elkaar kunnen communiceren. Voor een optimale automatisering en interoperabiliteit tussen de verschillende applicaties, integreren wij verschillende pakketten via onze eigen Applicatie Integratieservice.

Connext Go! is ons zogenaamde Integratie-Platform-as-a-Service oplossing, waarmee wij koppelingen tussen alle mogelijke informatiesystemen voor onze klanten implementeren, beheren en 24/7 in de lucht houden. Het Connext Go! platform is ondergebracht in de Cloud binnen de Europese Unie, volledig afgeschermd, uiterst betrouwbaar, schaalbaar en altijd beschikbaar.

Connext Go! Is de ultieme DATA EXCHANGE HUB voor het eenvoudig, snel en betrouwbaar koppelen van al uw applicatiesystemen.