Amsterdam, 23 september 2021 – Fides Solutions lanceert vandaag een volledig vernieuwde versie van haar website en markeert daarmee een nieuwe fase in haar bestaan. De datamigratie en integratie specialist op het gebied van AFAS Software, kondigde een jaar geleden aan de krachten te bundelen met Yenlo, aanbieder van Integration-as-a-Service oplossingen. Sindsdien is er zowel op de voor- als achtergrond hard gewerkt om Fides verder te professionaliseren en de organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Klantwaarde leveren

Fides CEO Dini Klaassen: “Het afgelopen jaar is een zeer belangrijke mijlpaal geweest, als het gaat om de doorontwikkeling van onze producten en diensten. Zo hebben we grote stappen gezet om het migratieproces steeds verder te standaardiseren en te automatiseren. Hierdoor is de kwaliteit gestegen en zijn we in staat om in aantallen hard te groeien.

Daarnaast kunnen we dankzij het IaaS platform van Yenlo, Connext Go!, onze koppelingen en integraties veel sneller ontwikkelen en daarmee echte klantwaarde leveren.
En om het plaatje compleet te maken, aan het begin van het jaar lanceerden we ons Expertcentrum waarmee we al veel klanten helpen om het maximale uit hun software te blijven halen. We zijn al zover gekomen, nu is het zaak om door te pakken!”

Ontwikkelkracht

Al jaren timmert Fides aan de weg als partner van AFAS Software en heeft zich inmiddels ontwikkeld al de onbetwiste specialist op het gebied van datamigratie en systeemintegratie voor organisaties in de Zorg, het Onderwijs en de Overheid.

Juist om die reden nam Yenlo het bedrijf in september 2020 over. Ruben van der Zwan, CEO en medeoprichter van Yenlo: “Door de specifieke branchekennis van Fides in combinatie met Connext Go! beschikken we over ontwikkelkracht waarmee we betrouwbare en beproefde koppelingen ontwikkelen waardoor klanten altijd over hun cruciale data kunnen beschikken.”

Nieuwe website

Naast ontwikkelkracht zorgt Yenlo ook voor de nodige marketingkracht voor Fides. Marketing is iets waar tot een paar maanden geleden nauwelijks iets aan werd gedaan. Klaassen: “We hadden wel een website, maar dat was meer een soort digitale winkelruit. Meer hadden we ook eigenlijk niet nodig en het had daarom ook geen prioriteit. Bij de ontwikkeling die we als organisatie doormaken hoort dat we ook actief communiceren en aan prospects, klanten en potentiële nieuwe medewerkers laten zien waar Fides voor staat en wat we te bieden hebben. De nieuwe website is daar het eerste voorbeeld van en daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op.”

///////EINDE PERSBERICHT /////

Voor meer informatie over dit onderwerp of het aanvragen van een interview met Dini Klaassen (CEO Fides) of Ruben van der Zwan (CEO Yenlo), gelieve contact op te nemen met:

Yenlo
Marloes Klaver, Marketing Manager
Office: +31 20 2700 700
Email: marloes.klaver@yenlo.com

Over Fides
Fides Solutions is gecertificeerde AFAS partner en expert op het gebied van integratie, datamigratie en functioneel beheer voor de sectoren Zorg, Onderwijs en Overheid. Fides heeft de afgelopen jaren meer dan 500 organisaties succesvol gemigreerd naar AFAS software.

Ons doel is om klanten te laten excelleren door het optimaal inzetten en gebruiken van AFAS-software. Dit doen we middels een geruisloze migratie, gestandaardiseerde koppelingen en ons Expertcentrum. In 2020 is Fides 100% onderdeel van Yenlo geworden, maar opereert nog steeds volledig zelfstandig. Dankzij de combinatie van onze ervaring en specialistische kennis over AFAS en het Integration-as-a-Service platform Connext Go! van Yenlo hebben wij inmiddels 120 unieke koppelingen ontwikkeld waar klanten van AFAS dagelijks gebruik van maken.

Kijk voor meer informatie op www.fidessolutions.nl.

Over Yenlo
Yenlo is de wereldwijde data- en procesintegratiespecialist op het gebied van Digitale Transformatie met open source technologie en oplossingen. Sinds de oprichting in 2007 is Yenlo uitgegroeid tot de toonaangevende en meest ervaren partner van WSO2, en heeft verschillende WSO2 awards gewonnen.

Yenlo is WSO2’s enige wereldwijd opererende Platinum Partner met ’s werelds grootste pool van WSO2 professionals in een netwerk van zeven kantoren in zes landen. Met haar Connext Platform en Connext Go! oplossing, biedt Yenlo out-of-the-box, beheerde cloud-oplossingen voor geavanceerd API beheer, Enterprise Service Bus-integraties, Microservices en Identity & Access management aan vele toonaangevende organisaties over de wereld.

Kijk voor meer informatie op: www.yenlo.com