Koppelingen
Volledig ontzorgde geautomatiseerde data-uitwisseling tussen Profit en andere applicaties.Je Profit-omgeving bevat een schat aan gegevens die je ook in andere systemen wilt kunnen gebruiken. En misschien wil je ook gegevens uit andere applicaties in Profit gebruiken.

De Fides Integratieservice biedt een betrouwbaar geautomatiseerd platform om periodiek gegevens uit te wisselen tussen Profit en andere applicaties. Wij leveren onder meer een standaardkoppeling met de applicatie ONS van Nedap.

Deze oplossing van de Fides Integratie Service draagt contract- en medewerkersgegevens over volgens een voor-gedefinieerde set van AFAS Profit naar NEDAP ONS. Hierdoor wordt data in Nedap ONS toegevoegd dan wel geüpdatet op basis van (nieuwe) informatie in Profit. De data die onder de koppeling valt hoeft slechts éénmalig ingevoerd en beheerd te worden (in AFAS Profit). Dankzij deze koppeling wordt zowel nieuwe als geüpdatete data near-realtime beschikbaar gemaakt in de web-omgeving van Nedap ONS. Deze integratie is gebaseerd op de gerenommeerde Enterprise Service Bus (ESB) Ensemble van Intersystems.

Graag verkennen we samen jouw behoefte aan koppelingen tussen AFAS Software en software van derden.


Datamigratie

Datamigratie naar AFAS Profit

Fides heeft jarenlange ervaring in het converteren van data naar AFAS Profit voor zorg- en onderwijsinstellingen vanuit alle softwarepakketten.
LEES MEER ›Functioneel beheer

Functioneel Beheer van AFAS Profit, InSite en OutSite

Na de implementatie van Profit ondersteunt Fides, als AFAS specialist voor zorg en onderwijs, jouw beheerorganisatie graag bij het beheren van Profit, InSite en Outsite.
LEES MEER ›